Psykolog Ingvild Borch

​Jeg er født i 1981 og kommer fra Norge. Jeg forelskede mig i København og Danmark for 18 år siden, og 9 år senere flyttede jeg til Birkerød. 

Jeg blev færdiguddannet fra Københavns Universitet i 2009. Jeg blev autoriseret af Psykolognævnet i 2011, og er medlem af Dansk Psykolog Forening.​

Erhvervserfaring

 • 2019- nu

Jeg har siden 2019 arbejdet som selvstændig psykolog hos ”Psykolog Ingvild Borch”. Jeg arbejder med børn, unge og familier, samt individuel terapi og testning af børn. Jeg tilbyder legeterapi med fokus på forælder- barn samspillet, og er uddannet i terapimetoden Theraplay. Jeg blev i 2023 færdig med den 3- årige efteruddannelse i den psykodynamiske kortids-terapeutiske metode: ISTDP

Jeg brænder for højt begavede børns trivsel, og har dette som ekspertise.

 • Fra oktober 2017- februar 2019 var jeg psykolog ved Stutgårdens Behandlingshjem i Hillerød

Her arbejdede jeg med børn med tilknytningsforstyrrelser, ADHD, autisme, adfærdsforstyrrelser, neurologiske forstyrrelser og meget andet. Jeg gav rådgivende samtaler til plejefamilier og samtaler med unge. Jeg havde børn i legeterapi. Jeg gav supervision til pædagogisk personale. Her oplevede jeg, at at selv anbragte børn, som har haft en rigtig hård start på livet, kan udvikle sig med den rigtige hjælp.

 • Fra november 2010- oktober 2017 arbejdede jeg som psykolog i PPR i Fredensborg Kommune

Jeg hjalp børn, unge og forældre i udvikling, samt gav sparring til pædagoger og lærere. Jeg gav supervision til psykologer på vej til autorisation. I PPR fik jeg lov til møde mange forskellige problemstillinger, således at min erfaringsbase blev bred og alsidig.

​Det var altid vigtigt for mig, at få forældrene på banen hurtigt, da de er de vigtigste personer i barnets liv, og den måde de møder deres barn på har en kæmpe betydning for, hvilke udviklingsbetingelser barnet har.

 • Fra marts 2009- juli 2010 arbejdede jeg som psykolog ved København Kommunes Familieinstitution Wibrandtsvej/ Suhmsgade

Her arbejdede jeg med døgnanbragte børn og deres forældre. Det var mit første job som psykolog, og jeg mødte her børn, som har haft den hårdeste start på livet. Jeg lærte, at der findes ressourcer i alle mennesker, uanset hvor mørkt det kan se ud.

Jeg hjalp pædagoger og forældre og plejeforældre, med at møde børnene med empati og forudsigelige rammer, så børnene kunne trives og udvikle sig.

Inden jeg blev uddannet psykolog, har jeg arbejdet som miljøterapeut i voksen- psykiatrien, på åbne og lukkede afdelinger. Jeg har også arbejdet ved et krisecenter for voldsramte kvinder. Her lærte jeg blandt andet, hvor vigtig det er, at man er rolig, lyttende og empatisk, når man møder mennesker i dyb krise.

Efteruddannelser

 • Jeg er uddannet i legeterapi- formen Theraplay, trin 1, som inkluderer indføring i MIM (Maschach Interaction Method)
 • Jeg er uddannet børnegruppe- leder ved Center for Familieudvikling
 • Jeg har en 1 – årig videreuddannelse som småbørns-konsulent, med undervisere som Susan Hart og Kari Killen
 • Jeg har deltaget på kurset: “Forældre på alle strenge”, som er en neuro- affektiv udviklings kursus, som blandt andet handler om at styrke det emotionelle bånd mellem omsorgspersoner og barn
 • Jeg har deltaget i kurset: “Neuro-sekventiell teori og praksis”, ved Jesper Birk og Knud Hellborn. Det handler blandt andet om, hvordan man arbejder “bottom- up” og inddrager de “ikke-sproglige” aspekter i arbejde med sårbare børn
 • Udover dette, har jeg været til en række kurser om autisme, traumer, den løsningsfokuserede metode i arbejde med børn og familier, kognitive testning af børn, samtaler med børn, ved Haldor Øvereide m.m.
 • Jeg har gennemført et 30 timers grundkursus i ISTDP (Intensiv Dynamisk Korttidsterapi). Metoden bruges primært til unge og voksne klienter, men kan i tilpassede former, bruges i parterapi og familieterapi. Metoden er psykodynamisk orienteret, og har som formål, at reducere angst og fascilitere en mere fri tilgang til oplevelsen af følelser for klienten, således at klients livskvalitet øger, både intra-psykisk og i relation til andre mennesker. Med denne metode er det muligt, at skabe intensive, effektive og kortvarige behandlingsforløb, med varige effekter for klienten.
 • Jeg fuldførte i 2023 den 3- årige efteruddannelse i den psykodynamiske kortidsterapeutiske metode ISTDP, som indebærer undervisning og supervision af eget arbejde. Primær underviser og supervisor: Jeanne Isaksen.

Gennem mine ansættelser og uddannelser, har jeg tilegnet mig en professionel intituion til at kunne møde mennesker, der hvor de er og skabe udvikling derfra.​

Kan vi hjælpe dig?

Du er velkommen til at kontakte os via kontakt formularen. Fortæl kort om baggrunden for henvendelsen, så vi kan afklare hvordan vi kan hjælpe netop jer.


Vi vender hurtigst mulig tilbage til dig, og glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du hjælp af os?

Du er velkommen til at kontakte os via kontakt formularen. Fortæl kort om baggrunden for henvendelsen, så vi kan afklare hvordan vi kan hjælpe netop jer.


Vi vender hurtigst mulig tilbage til dig, og glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Cefibu ApS

​CVR: 42020214

Find vej

Cefibu ApS
Marianelundsvej 16
3460 Birkerød

Cefibu ApS

Frederiksgade 2a,

3400 Hillerød

Cefibu ApS

Jacobsmindevej 18B
3050 Humlebæk

Cefibu ApS

Cefibu ApS